Buispost oplossingen

Industrie

Buispost voor de industrie is dé oplossing wanneer u stilstand niet wilt laten evolueren tot achteruitgang in uw industriële omgeving. Het gebruik van industriële buispostoplossingen zorgt voor een naadloos, veilig én snel transport van zaken zoals transportpapieren, proefmonsters en allerlei andere goederen. Ga dus voor continuïteit en vlotheid en integreer buispost voor uw industrie met een systeem van bij ons uit Halle-Zoersel!

Waarvoor wordt dit gebruikt?

Een buispostsysteem is geschikt voor de transport van kleine onderdelen, het afhandelen van productmonsters of het versturen van documenten.

De voordelen?
  • Snel en veilig transport van proefmonsters.
  • Efficiënte overdracht van transportpapieren.
  • Betere interne communicatie tussen bv. vrachtwagenchauffeur en afdeling expeditie.
Buizenpost op de industriële werkvloer is veilig, snel en efficiënt. Met een transportsnelheid van 6m/sec (dit is 20 km/u!) worden interne afstanden vliegensvlug overbrugd. Tussen afzonderlijke gebouwen? Met een ondergrondse verbinding is alles mogelijk. En de buisdiameter wordt aangepast aan de te transporteren goederen, van 63mm tot 500mm, in PVC, PPMA, PEHD of staal. 

Hoe gaan we te werk?

Geen enkel buispostsysteem, hetzij groot of klein, is gelijk aan een andere. Het ontwerpen en bouwen van een buispost is telkens weer maatwerk, het resultaat van het overeenstemmen van de noden en wensen met de mogelijkheden en beperkingen die de ruimtelijke omstandigheden ons bieden.

Onze planners en ontwerpers gaan pas aan de slag na grondige consultatie van en overleg met de bouwheer en nadat alle aspekten van het gebruik en de mogelijkheden van een buispost zijn toegelicht.

 

Aanvraag

Eens u het nut en de voordelen van een buispostsysteem hebt kunnen ervaren blijft er maar één ding te doen: Neem contact op met ons! Wij doen de rest.

Ga naar de button CONTACTEER ONS.

Bedrijfsbezoek

Plannen, tekeningen en schema's. Allemaal goed en wel, maar om te wéten hoe een perfecte buispost er moet uitzien helpt maar een ding: ter plaatse kijken!

Wij komen graag bij u op bedrijfsvisite om uw wensen te bespreken, op te meten, te plannen en u te adviseren!

 

Offerte op maat

Nadat wij ons uw noden en wensen hebben eigen gemaakt is het tijd om aan de slag te gaan.

Een duidelijke offerte, met exacte en vaste prijzen, zonder verassingen, zorgt dat u precies weet wat u van ons kan verwachten.

 

Uitvoering

In de uitvoering toont zich de meester!

Uw opdracht wordt stipt volgens afspraak en met de nodige vakkennis uitgevoerd. Echter, indien noodzakelijk, zijn wij ook soepel en vindingrijk, zodat eventuele wijzigingen in uw wensen vlotjes en zonder drama worden afgehandeld.

 

Naverkoopdienst

Een buispostsysteem behoort tot uw meest betrouwbare en discrete medewerkers! Hij doet dag in dag uit zijn werk, zonder op te vallen.

Maar als hij dan toch eens sputtert? Dan is onze naverkoopdienst 24/7 bereikbaar en klaar om u bij te staan.

En om te zorgen dat uw buispost jarenlang zonder klachten zijn werk blijft doen verzorgen wij graag het preventieve onderhoud aan uw systeem. Vraag naar ons preventief service- en onderhoudscontract!

 

Integreer buispost voor elk type industrie

Van logistieke centra en magazijnbeheer tot productie en supermarkten: industriële buispostoplossingen zet u overal in. Bovendien geeft ons team u steeds het juiste advies over buispost voor de industrie wanneer u bij ons een afspraak boekt. Op basis van een prospectie bekijken we hoe we ons toonaangevend buispostsysteem het best implementeren in uw bestaande logistieke processen en bedrijfssystemen. Nadien krijgt u van ons steeds een offerte op maat. Hierna begint het echte werk: de montage en installatie van onze systemen zorgen ervoor dat u nu echt volledig gebruik gaat maken van uw revolutionaire industriële buispostoplossingen. Bij ons als bedrijf raakt u als klant nooit uit beeld, zoals het gezegde gaat "uit het oog, uit het hart". Dit kunt u navragen bij onze vele tevreden klanten. Dit is te danken aan onze kwalitatieve dienst na verkoop, waardoor uw machine altijd tiptop in orde blijft. Als er problemen zijn, zijn wij snel ter plaatse om ze op te lossen!

Dien uw aanvraag in en wees verwonderd door onze oplossingen

Bent u op zoek naar industriële buispostoplossingen waardoor u de productiviteit op uw werkvloer een versnelling hoger schakelt? Dan zijn de interne transportsystemen van AIRCOSYS precies waar u naar op zoek bent! Een aanvraag indienen, om gebruik te maken van buispost voor de industrie, doet u gemakkelijk via ons contactformulier. Of bel of mail ons op respectievelijk +32 (0)3 636 23 56 en info@aircosys.eu. Ons team zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Een buispost in uw bedrijf?

De samenstelling en complexiteit van de buizenpost wordt volledig afgestemd op uw bedrijf. Wij komen graag langs om de opties te bekijken.

AIRCOSYS bvba

Buisposttechniek
Eikenlaan 46
B - 2980 Halle-Zoersel

Contactgegevens