Intern transportsysteem

Een intern transportsysteem verhindert dat een werkproces stil of onderbroken moet worden omwille van een overdracht van gegevens. Zeker bij een groot bedrijf neemt een manuele overdracht van bijvoorbeeld een document heel wat tijd in beslag. Dankzij ons postsysteem uit Halle-Zoersel vermijdt u dat echter allemaal en gaat u helemaal voor honderd procent productiviteit!

Wilt u een buispostsysteem laten installeren of heeft u vragen?

Actief in vele sectoren

Buispostsysteem op maat

Dienst na verkoop

Waarom een intern transportsysteem integreren in uw bedrijf?

Stel: uw bedrijf is actief in de voedingsindustrie en ter controle is het belangrijk dat er monsters van bepaalde producten makkelijk heen en weer verstuurd worden tussen verschillende afdelingen. Een manuele overdracht tussen werknemers is mogelijk, maar niet echt efficiënt. Daarbij is er ook het risico dat monsterstalen beschadigd raken of dat een medewerker deze laat vallen. Het gevolg is dat er nieuwe stalen moeten gehaald worden en dat er dus tijd verloren gaat. Door gebruik te maken van ons intern transportsysteem is dat echter volledig verleden tijd. Via ons buispostsysteem beslist uw werknemer waar het monsterstaal naartoe moet. Het resultaat? De medewerker aan de andere kant ontvangt razendsnel en geheel veilig het monsterstaal dankzij uw buispostsysteem op maat. Het gevolg? Een maximale tijdswinst voor welk proces dan ook binnen uw bedrijf.

Contacteer ons voor een oplossing steeds afgestemd op uw noden

Met ons intern transportsysteem is het gemakkelijk om een gebruiksscenario te vinden dat aansluit op uw behoeften op de werkvloer. Zo zijn onze oplossingen beschikbaar voor uiteenlopende toepassingen, zowel voor in industriële bedrijven als logistieke centra. Vraag eenvoudig een gesprek aan via ons contactformulier of bel ons op +32 (0)3 636 23 56.

 

We bewaren de info die je doorstuurt tijdelijk en met respect voor je privacy.

AIRCOSYS bvba

Buisposttechniek
Eikenlaan 46
B - 2980 Halle-Zoersel

Contactgegevens