Concept

Hoe werkt een buispostsysteem?

De verzender stopt de goederen in een koker. Vervolgens wordt de koker door middel van overdruk of vacuüm door de buizen verzonden naar een collega op een andere afdeling binnen het bedrijf. Een buizenpost is het perfecte, discrete en veilige interne transportmiddel dat kan worden ingezet binnen één pand maar kan ook het transport tussen verschillende panden, die zich op hetzelfde terrein bevinden, versnellen.

 
onze sterktes

Welke voordelen heeft Buispost?

Installatie op maat

Wij voorzien een buispostsysteem dat afgestemd is op de behoeften van uw bedrijf en werknemers.

Ondergronds of bovengronds

Afhankelijk van de infrastructuur: ondergronds of bovengronds en op maat van de goederen die getransporteerd moeten worden.

Communicatie versnellen

Het juiste document op het juiste moment bij de juiste persoon zonder dat iemand een verplaatsing moet maken.

Efficiƫntie optimaliseren

Medewerkers verliezen geen tijd meer door zich te verplaatsen of te moeten wachten op goederen of documenten.

Over ons

Waarom Aircosys?

AIRCOSYS maakt sinds 1975 intern transport eenvoudig. Van een eenvoudig tweepuntssysteem tot een automatische multilijnsinstallatie met tot negen simultaan werkende systemen, er is altijd een buispostsysteem perfect geschikt voor uw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij perfect inschatten hoe een buispostsysteem er moet uitzien om aan de noden van uw bedrijf te voldoen. 

Wij bouwen voor u een buispostsysteem dat perfect past bij uw bedrijfsprocesen. Doordat uw werknemers niet langer heen en weer moeten lopen, profiteert u voortaan van optimale productiviteit.

Kiest u voor AIRCOSYS, dan kiest u niet alleen voor een uitvoerende partij die een buispostsysteem installeert. U kiest ook voor een meedenkende partner die focust op persoonlijke service.

Een buispost in uw bedrijf?

De samenstelling en complexiteit van de buizenpost wordt volledig afgestemd op uw bedrijf. Wij komen graag langs om de opties te bekijken.

AIRCOSYS bvba

Buisposttechniek
Eikenlaan 46
B - 2980 Halle-Zoersel

Contactgegevens