Buispost oplossingen

Supermarkten

Binnen de retail is veiligheid, voor zowel het personeel als de klanten, primordiaal. Door middel van een buispost wordt geld op een veilige manier van de kassa naar de kluis getransporteerd.

Waarvoor wordt dit gebruikt?

Buizenpost is de perfecte oplossing voor vormen van interne communicatie en transport. De afvoer van geld (geldafroomsystemen) kan bijvoorbeeld veilig via buispost gebeuren.

De voordelen
  • 100% veilige vorm van geldtransport.
  • Efficiënt voor zowel klanten als personeel.
  • Nooit meer risicovol contant geld aan de kassa's.
De buispostsystemen van AIRCOSYS verkleinen de veiligheidsrisico's in supermarkten, retail, bouwmarkten en andere winkelgebieden. Wij denken graag met u mee om het geldtransport van kassa tot kluis te optimaliseren.

Hoe gaan we te werk?

Geen enkel buispostsysteem, hetzij groot of klein, is gelijk aan een andere. Het ontwerpen en bouwen van een buispost is telkens weer maatwerk, het resultaat van het overeenstemmen van de noden en wensen met de mogelijkheden en beperkingen die de ruimtelijke omstandigheden ons bieden.

Onze planners en ontwerpers gaan pas aan de slag na grondige consultatie van en overleg met de bouwheer en nadat alle aspekten van het gebruik en de mogelijkheden van een buispost zijn toegelicht.

 

Aanvraag

Eens u het nut en de voordelen van een buispostsysteem hebt kunnen ervaren blijft er maar één ding te doen: Neem contact op met ons! Wij doen de rest.

Ga naar de button CONTACTEER ONS.

 

Bedrijfsbezoek

Plannen, tekeningen en schema's. Allemaal goed en wel, maar om te wéten hoe een perfecte buispost er moet uitzien helpt maar een ding: ter plaatse kijken!

Wij komen graag bij u op bedrijfsvisite om uw wensen te bespreken, op te meten, te plannen en u te adviseren!

Offerte op maat

Nadat wij ons uw noden en wensen hebben eigen gemaakt is het tijd om aan de slag te gaan.

Een duidelijke offerte, met exacte en vaste prijzen, zonder verassingen, zorgt dat u precies weet wat u van ons kan verwachten.

Uitvoering

In de uitvoering toont zich de meester!

Uw opdracht wordt stipt volgens afspraak en met de nodige vakkennis uitgevoerd. Echter, indien noodzakelijk, zijn wij ook soepel en vindingrijk, zodat eventuele wijzigingen in uw wensen vlotjes en zonder drama worden afgehandeld.

Naverkoopdienst

Een buispostsysteem behoort tot uw meest betrouwbare en discrete medewerkers! Hij doet dag in dag uit zijn werk, zonder op te vallen.

Maar als hij dan toch eens sputtert? Dan is onze naverkoopdienst 24/7 bereikbaar en klaar om u bij te staan.

En om te zorgen dat uw buispost jarenlang zonder klachten zijn werk blijft doen verzorgen wij graag het preventieve onderhoud aan uw systeem. Vraag naar ons preventief service- en onderhoudscontract!

Een buispost in uw bedrijf?

De samenstelling en complexiteit van de buizenpost wordt volledig afgestemd op uw bedrijf. Wij komen graag langs om de opties te bekijken.

AIRCOSYS bvba

Buisposttechniek
Eikenlaan 46
B - 2980 Halle-Zoersel

Contactgegevens