Buispost oplossingen

KMO’S

Buispost voor gebruik in uw kmo brengt talloze voordelen met zich mee. Door een razendsnelle en veilige overdracht van documenten en goederen, boekt u elke dag een gigantische tijdswinst én vermijdt u risico’s op schade aan deze goederen. Wilt u voor een absolute optimalisatie gaan in uw bedrijf? Dan helpt ons team, met onze vestiging in Halle-Zoersel, u graag met een oplossing op maat.

Hoe buispost de oplossing is voor snel en veilig transport in uw kmo

Heen en weer geloop of documenten die verloren kunnen gaan onder collega’s is met ons buispostsysteem verleden tijd. Al decennia voorzien we onze klanten van een intern transportsysteem om veiligheid en efficiëntie voorop te plaatsen. Ons buispostsysteem biedt oplossingen voor verschillende afdelingen binnen uw kleine tot middelgrote onderneming. Hieronder volgen enkele voorbeelden:

  • Voor magazijnbeheer: zend voorraaditems snel en efficiënt naar de desgewenste locatie in uw bedrijf.
  • Voor administratie: een factuur, bestelbon of contract dat snel moet uitgewisseld worden met een verantwoordelijke op een verdere locatie? Met ons systeem is het voortaan kinderspel!
  • Voor productie: dankzij onze oplossingen wordt uw productielijn niet langer doorbroken: wachttijden reduceert u voortaan tot een absoluut minimum.

 

Hoe gaan we te werk?

Geen enkel buispostsysteem, hetzij groot of klein, is gelijk aan een andere. Het ontwerpen en bouwen van een buispost is telkens weer maatwerk, het resultaat van het overeenstemmen van de noden en wensen met de mogelijkheden en beperkingen die de ruimtelijke omstandigheden ons bieden.

Onze planners en ontwerpers gaan pas aan de slag na grondige consultatie van en overleg met de bouwheer en nadat alle aspekten van het gebruik en de mogelijkheden van een buispost zijn toegelicht.

 

Aanvraag

Eens u het nut en de voordelen van een buispostsysteem hebt kunnen ervaren blijft er maar één ding te doen: Neem contact op met ons! Wij doen de rest.

Ga naar de button CONTACTEER ONS.

Bedrijfsbezoek

Plannen, tekeningen en schema's. Allemaal goed en wel, maar om te wéten hoe een perfecte buispost er moet uitzien helpt maar een ding: ter plaatse kijken!

Wij komen graag bij u op bedrijfsvisite om uw wensen te bespreken, op te meten, te plannen en u te adviseren!

Offerte op maat

Nadat wij ons uw noden en wensen hebben eigen gemaakt is het tijd om aan de slag te gaan.

Een duidelijke offerte, met exacte en vaste prijzen, zonder verassingen, zorgt dat u precies weet wat u van ons kan verwachten.

Uitvoering

In de uitvoering toont zich de meester!

Uw opdracht wordt stipt volgens afspraak en met de nodige vakkennis uitgevoerd. Echter, indien noodzakelijk, zijn wij ook soepel en vindingrijk, zodat eventuele wijzigingen in uw wensen vlotjes en zonder drama worden afgehandeld.

Naverkoopdienst

Een buispostsysteem behoort tot uw meest betrouwbare en discrete medewerkers! Hij doet dag in dag uit zijn werk, zonder op te vallen.

Maar als hij dan toch eens sputtert? Dan is onze naverkoopdienst 24/7 bereikbaar en klaar om u bij te staan.

En om te zorgen dat uw buispost jarenlang zonder klachten zijn werk blijft doen verzorgen wij graag het preventieve onderhoud aan uw systeem. Vraag naar ons preventief service- en onderhoudscontract!

Contacteer ons voor een implementatie op maat voor uw kmo

Geloof ons, voor een snelle gegevens- en goederenoverdracht is het gebruik van buispost voor een kmo waar u naar op zoek bent. Vraag dat maar aan onze vele klanten. Ook zijn er grotere industriële toepassingen mogelijk. Eens we na een gesprek de implementatie voor uw noden vastgelegd hebben, rekent u eveneens op een snelle montage en installatie. Bel ons op het nummer +32 (0)3 636 23 56 of stuur een e-mail naar info@aircosys.eu.

Een buispost in uw bedrijf?

De samenstelling en complexiteit van de buizenpost wordt volledig afgestemd op uw bedrijf. Wij komen graag langs om de opties te bekijken.

AIRCOSYS bvba

Buisposttechniek
Eikenlaan 46
B - 2980 Halle-Zoersel

Contactgegevens