Buispost oplossingen

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg is het belangrijk dat alle goederen, informatie en medicatie van een patiënt snel en gemakkelijk intern getransporteerd kunnen worden. Met een buispost wordt al het noodzakelijke op een veilige manier verzonden.

Waarvoor wordt dit gebruikt?

Buispost wordt in de zorg vaak gebruikt voor de transport van medicatie, bloedmonsters en informatie over een patiënt. 

De voordelen?
  • Veilig, snel en betrouwbaar transport van goederen in levensbedreigende situaties.
  • Efficiënte interne communicatie met bijv. laboratoria.
  • Werkverlichting zorgpersoneel. 

In de (gezondheids)zorg is niet alleen de gezondheid van patiënten belangrijk, maar ook een moderne infrastructuur. Buizenpost geeft deze mogelijkheid door de interne logistiek significant te verbeteren.

Hoe gaan we te werk?

Geen enkel buispostsysteem, hetzij groot of klein, is gelijk aan een andere. Het ontwerpen en bouwen van een buispost is telkens weer maatwerk, het resultaat van het overeenstemmen van de noden en wensen met de mogelijkheden en beperkingen die de ruimtelijke omstandigheden ons bieden.

Onze planners en ontwerpers gaan pas aan de slag na grondige consultatie van en overleg met de bouwheer en nadat alle aspekten van het gebruik en de mogelijkheden van een buispost zijn toegelicht.

 

Aanvraag

Eens u het nut en de voordelen van een buispostsysteem hebt kunnen ervaren blijft er maar één ding te doen: Neem contact op met ons! Wij doen de rest.

Ga naar de button CONTACTEER ONS.

Bedrijfsbezoek

Plannen, tekeningen en schema's. Allemaal goed en wel, maar om te wéten hoe een perfecte buispost er moet uitzien helpt maar een ding: ter plaatse kijken!

Wij komen graag bij u op bedrijfsvisite om uw wensen te bespreken, op te meten, te plannen en u te adviseren!

Offerte op maat

Nadat wij ons uw noden en wensen hebben eigen gemaakt is het tijd om aan de slag te gaan.

Een duidelijke offerte, met exacte en vaste prijzen, zonder verassingen, zorgt dat u precies weet wat u van ons kan verwachten.

Uitvoering

In de uitvoering toont zich de meester!

Uw opdracht wordt stipt volgens afspraak en met de nodige vakkennis uitgevoerd. Echter, indien noodzakelijk, zijn wij ook soepel en vindingrijk, zodat eventuele wijzigingen in uw wensen vlotjes en zonder drama worden afgehandeld.

Naverkoopdienst

Een buispostsysteem behoort tot uw meest betrouwbare en discrete medewerkers! Hij doet dag in dag uit zijn werk, zonder op te vallen.

Maar als hij dan toch eens sputtert? Dan is onze naverkoopdienst 24/7 bereikbaar en klaar om u bij te staan.

En om te zorgen dat uw buispost jarenlang zonder klachten zijn werk blijft doen verzorgen wij graag het preventieve onderhoud aan uw systeem. Vraag naar ons preventief service- en onderhoudscontract!

Een buispost in uw bedrijf?

De samenstelling en complexiteit van de buizenpost wordt volledig afgestemd op uw bedrijf. Wij komen graag langs om de opties te bekijken.

AIRCOSYS bvba

Buisposttechniek
Eikenlaan 46
B - 2980 Halle-Zoersel

Contactgegevens